Niet helemaal tevreden over je product?

Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@juulshaarspeldjes.nl. 

Retourneren

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en indien redelijkerwijze mogelijk in origele staat en verpakking aan Juulshaarspeldjes geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact opnemen via info@juulshaarspeldjes.nl.

Artikelen dienen ongedragen, onbeschadigd en indien mogelijk in origele verpakking terug gestuurd worden naar:

Juuls haarspeldjes

Jan altinkstraat 4

9791 DM Ten Boer

De verzendkosten van de retour zijn altijd voor eigen rekening. 

(retourneren is altijd op eigen risico)

 

Na ontvangst van het retour krijg je binnen 7 werkdagen het totale orderbedrag incl verzendkosten gecrediteerd, mits het product in goede orde is ontvangen. Wanneer er sprake is van een retour met een gedeelte van de order, wordt alleen een het bedrag van het desbetreffende artikel gecrediteerd excl de verzendkosten.

 

Zelf samen gestelde producten kunnen NIET worden geruild (worden speciaal op bestelling gemaakt) Tenzij er een fout van onze kant is gemaakt of tenzij er overleg is geweest over het retourneren van de producten.

 

 

© 2020 - 2024 Juuls haarspeldjes & meer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel