Wie ben ik?

Ik ben Esther, 30 jaar, moeder van 3 (Bram, Florien & Julia) en bonus mama van 2 (Jessica & Nina). Veel mensen denken dat ik Juuls heet maar helaas nee.. De naam komt van mij jongste dochter Julia die ik dus veelal Juuls noem. Ik woon samen met mijn man, kids & 2 poezebeesten in een dorp vlakbij Groningen.

Toen mij oudste dochter geboren werd kon ik mij heerlijk uitleven qua shoppen (ik shop veelal handgemaakt, dit vind ik zo veel leuker!) Maar qua haaraccessoires kon ik nooit wat leuks vinden. Dus de freubelkont die ik vroeger als klein meisje was kwam weer naar voren.. Waar ik veel tijd voor had aangezien mijn man ook een eigen bedrijf heeft en ik na de bevalling van mijn jongste dochter thuis zat voor de kids. Uiteindelijk na heel veel leuke reacties uit mijn omgeving dacht ik begin van het jaar (2020). Hé ik ga mijn eigen haaraccessoires proberen te verkopen via Socialmedia. Nooit verwacht dat ik mij begin Juni (2020) moest inschrijven bij de Kvk omdat het enorm goed liep. En kijk nu eens iets meer dan een half jaar verder? (maart. 2021) Meer dan 11.000 volgers & in veel van mijn lievelingswinkels worden mijn spulletjes verkocht! Een droom die uit het niets mega hard is gegaan, en ik ben er zo trots op!

Trots op het feit dat zoveel mensen mij het vertrouwen geven om mooie haaraccessoires voor ze te maken! Ik wil jullie dan ook enorm bedanken!

Liefs,

© 2020 - 2023 Juuls haarspeldjes & meer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel